Кой е най-богатият измислен герой?

Някога замисляли ли сте се кой е най-богатият герой? За изминалата година това бе вампирът Карлайл Кълън от поредицата "Здрач", но ето, че Скрудж Макдък се върна отново на първо място, благодарение на 30% ръст на цената на златото. А чичо С

2011-04-08 00:32:35
Кой е най-богатият измислен герой?
Някога замисляли ли сте се кой е най-богатият герой? За изминалата година това бе вампирът Карлайл Кълън от поредицата "Здрач", но ето, че Скрудж Макдък се върна отново на първо място, благодарение на 30% ръст на цената на златото. А чичо Скрудж има много злато в своето голямо бронирано хранилище и вече е притежател на 44.1 милиарда долара (преди ръста е имал 33.5 милиарда).

Вампирът Карлайл Кълън е богат, благодарение на способността на дъщеря си Алис да вижда в бъдещето. Тя му дава съвет да вложи пари в Wal-Mart и Google точно когато двете компании излизат на пазара. Благодарение на този свой ход, Кълън получава приходи на стойност 36.2 милиарда долара.

На трето място в класацията за най-богат измислен герой се нарежда Артемис Фоул втори. Той получава наследство, когато е едва 10-годишен. Артемис трябва да управлява един от най-големите престъпни синдикати. Младият гений е герой на писателя Оуън Колфър. Неговото богатство се равнява на 13.5 милиарда долара.

Ричи Рич е чак на пета позиция със своето богатство на стойност 9.7 милиарда долара. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия